VIDIMO SE NA PLAŽI!

MASTERATA konkurs

Plaćajte Masteratom i osvojite putovanje na Maldive za dvoje ili neku od drugih vrednih nagrada!

Sa svakim korišćenjem Masterata kreditne kartice u minimalnom iznosu od 1.000 dinara, u periodu od 01.06.2017. do 31.07.2017. godine, bliži ste velikim nagradama!

Period trajanja konkursa

Konkurs se održava od 01.06.2017. počev od 00:01 čas do 31.07.2017. godine zaključno sa 23:59 časova.

Kako učestvovati?

Da biste učestvovali na konkursu, potrebno je da Masterata kreditnom karticom napravite najmanje tri pojedinačne transakcije u minimalnom pojedinačnom iznosu od 1.000 dinara u periodu trajanja konkursa, a nagrade će osvojiti učesnici sa najvećim brojem izvršenih transakcija.

Računaju se sve transakcije jednake i veće od 1.000 dinara koje su napravljene po računu Masterata kreditne kartice (osnovne i dodatnih kartica*) u zemlji i inostranstvu i to:

  • Transakcije na POS terminalima (prodajnim mestima)
  • Podizanje novca sa bankomata i u ekspozituri
  • Kao i online plaćanja

Učesnici se rangiraju po broju transakcija. Nagrade će se dodeliti učesnicima koji su napravili najviše opisanih transakcija, a u skladu sa definisanim brojem nagrada koje se dodeljuju na konkursu.

Učesnik koji napravi najviše transakcija dobija prvu nagradu, naredni rangirani sledeću nagradu i tako redom dok se ne dodele sve nagrade. Jedan učesnik može nagradu osvojiti samo jednom.

*Korisnici dodatnih kartica se neće smatrati posebnim učesnicima već će se transakcije napravljene dodatnim karticama sabirati sa onim transakcijama izvršenim osnovnim Masterata kreditnim karticama.

A koje su nagrade?

Na konkursu će se dodeliti ukupno 31 nagrada:

  • 1x put na Maldive za 2 osobe. Nagrada obuhvata: avio prevoz sa svim taksama i 7 (sedam) noćenja u hotelu sa četiri zvezdice sa All inclusive uslugom u ogranizaciji turističke agencije Sabra travel
  • 10 x Gigatron poklon vaučera u vrednosti od 50.000 rsd
  • 20 x N sport poklon vaučera u vrednosti od 5.000 rsd

Zato plaćaj Masterata kreditnom karticom i obraduj sebe i svoje voljene!

Lista nagrađenih učesnika konkursa će biti objavljena na našoj Facebook stranici (www.facebook.com/societegenerale.rs), kao i ovde, na sajtu www.masterata.rs, najkasnije u roku od 15 dana od dana isteka perioda trajanja konkursa.

Pravila konkursa

Detaljna pravila Masterata konkursa „Vidimo se na plaži“ pogledajte ovde. Molimo vas da se informišete.

Ukoliko još uvek nemate MASTERATA kreditnu karticu popunite pristupnicu i pružićemo vam sve potrebne informacije o tome kako da dođete do nje.

Pristupnica