Od sada plaćanje Masteratom na rate bez kamate i provizije u svim Tempo i Maxi prodajnim objektima

Nova pogodnost za sve korisnike MASTERATA kreditne kartice

U svim prodajnim objektima Tempo, Maxi, Tempo Express, Mini Maxi i Shop & Go moguće je od sada koristiti kreditnu karticu i za plaćanje:

  • na 2 ili 3 jednake mesečne rate, bez kamate i dodatnih troškova.
  • Prva rata dospeva 30 dana od dana nastanka transakcije, a svaka sledeća 30 dana nakon prethodne.

Masterata u navedenim prodajnim objektima sada može da se koristi za plaćanje po dva modela

  1. Za plaćanje na 2 ili 3 rate bez kamate i provizije na transakcije, bez obzira na iznos troškova za kupljenu robu – obavezno je da korisnik na kasi naglasi da žele da iznos bude podeljen u 2 ili 3 rate 1
  2. Ukoliko kupac robe, korisnik Masterata kartice ne odabere broj rata na POS terminalu, ili ukoliko kupac ne želi da plati u 2 ili 3 rate, plaćanje je takođe moguće i to po modelu koji je i do sada važio. U tom slučaju će iznos kupovine automatski biti podeljen na određen broj rata, maksimalno 6,  u zavisnosti od visine iznosa, uz trošak provizije.

1 U periodu od 23:45 do 00:45 časova nije moguće obaviti transakciju na rate

Plaćajte Masteratom u Maxi i Tempo prodajnim objektima

Plaćajte  Masteratom, na rate bez kamate, u gotovo 400 prodajnih objekata Tempo, Maxi, Tempo Express, Mini Maxi i Shop & Go širom Srbije i ostvarite uštedu u kućnom budžetu.

Plaćanje Masteratom na rate bez kamate i provizije moguće je i za robu kupljenu u Maxi Online prodavnici.

U ovim lancima prodajnih objekata potrošači na jednom mestu mogu da pronađu najraznovrsniji asortiman proizvoda: od trajnih prehrambenih artikala, svežih namirnica, kozmetičkog i higijenskog programa, proizvoda kućne galanterije, malih kućnih aparata do opreme za baštu i automobile i sve to po izuzetno povoljnim cenama.

Ukoliko još uvek nemate MASTERATA kreditnu karticu, popunite pristupnicu i pružićemo Vam sve potrebne informacije o tome kako da dođete do nje.