SGS Info mobilna aplikacija

Societe Generale Srbija Info aplikacija (SGS Info) je napravljena sa ciljem da se popularizuju usluge i proizvodi Societe Generale Srbija banke i naših partnera. Aplikacija je napravljena za dve najpopularnije mobilne platforme - Android telefone i iPhone.

Pronađite najbližu ekspozituru i bankomat: Societe Generale Srbija aplikacija za Android vam omogućava da vidite lokaciju naših ekspozitura i bankomata u vašoj blizini. Pogledajte ih na mapi ili pronađite najbrži put do njih uz samo par klikova.

Beležnica troškova: Ukoliko ste vlasnik neke od naših kreditnih ili debitnih kartica, moći ćete da za sve njih vodite evidenciju troškova. Na kalendaru pogledajte kada ste trošili i koliko i u skladu sa tim lakše organizujte vaš mesečni budžet. Kao dodatnu pogodnost, svim našim korisnicima koji imaju uključen Mobilia SMS servis smo omogućili polu-automatsko beleženje troškova.

Lakše praćenje aktuelnih popusta: Svi korisnici Masterata i Visa Gold kartica, kao i svi članovi Evergrin kluba imaju mogućnost da u odeljku za promocije pronađu raznovrsne popuste na robu i usluge koje su omogućili naši partneri.

Kursna lista: U svakom trenutku na raspolaganju su vam informacije o srednjem kursu NBS kao i prodajnom i kupovnom kursu banke.

Preuzimanje aplikacije

Societe Generale Srbija mobilnu aplikaciju možete da preuzmete skeniranjem QR koda sa ove stranice, preko direktnih linkova ponuđenih ispod ili jednostavnom pretragom u Google Play Store-u ili Apple App store-u - samo potražite termin "Societe Generale Srbija".

Societe Generale Srbija m-banking

Ukoliko tražite aplikaciju preko koje možete da pristupite vašim računima i besplatno izvršite transakcije, za Vas smo napravili M-bank aplikaciju. Više o tome pogledajte na ovom linku:

SoGe M-bank

Google Play Store

Skenirajte QR kod vašim telefonom i biće vam otvorena lokacija za preuzimanje aplikacije.

Pogledaj link
Android QR

Apple App store

Skenirajte QR kod vašim telefonom i biće vam otvorena lokacija za preuzimanje aplikacije.

Pogledaj link
iOS QR